| t.e.r.r.i.f.i.c |
Cheritera Satu:Pin Peniti Tudung yang Cute
Monday, 5 May 2014 • 19:13 • 0 comments
Ola!!Saya newbie kat blogger ni.Memang sangat fresh lagi la sebab tu blog nampak serabut semacam je.Tapi tak kisah sangat la pasal tu kan sebab saya buat blog ni bukan saja untuk conteng-conteng pasal luahan perasaan tapi cuba cari benda yang berfaedah jugak.

Saya ada jual pin peniti yang cute.So korang boleh check it out dekat photos.Kalau rasa nak beli,boleh la baca sikit rules kat "about me".Sikit je tak banyak pun.Pin ni handmade tau.Dibuat daripada air dry clay yang bermutu tinggi.Saya buat sendiri dengan tangan!Punyalah susah nak bagi bentuk dia sama sebab acuan memang xde.So korang jangan la judge lebih2 kalau bentuk dia kecik sikit ke or besar sikit ke dari yang satu lagi.Saya dah cuba buat cantik-cantik:)..Tak perfect sangat tapi boleh lah...

Korang boleh tengok sendiri dekat "PHOTOS".Terima kasih sebab sudi membaca dan menjenguk blog pelik ni.I appreciate it so much<3

 


FUTURE
The star owner
Assalamualaikum . Hye ! Bounjour Alls ! Welcome to My world . Feel free to do whatever you wanna do here but please mind your manners . Leave your comments with the very pleasant words . Thanks for coming and please come again:)Tengok archieve,pin tudung cute! Mood : I'm Bored -.- Status : My head under water!! :p ..

S C R E A M

"
"

FOLLOWERS


UPDATE STATUS

>> Blogskin baru
date : 8/5/2014
at:3:30 PM


>> Awak comel sangat
date : 5/5/2014
at: 12pm


>> finally siap
date: 4/5/2014
at: 1.12pm

BLOG ARCHIVE;


CREDIT SECTION

Coding basecode by: Afiqah
Edit template by: Izyanyancinnamon
Owner blog: Nadyra Naadra
Best view:Mozilla firefox
Others:(♥♥)

Remember!!dont remove this section!!

Heart Chat Bubble